The Muppets Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  De Muppets Miss Piggy Poster 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  € 13,95
 • Quickview

  De Muppets Kermit Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 13,95

1 - 2 van 2

The Muppets Posters

The Muppets, wie is er niet groot mee geworden? Kermit de Kikker, Miss Piggy en Fozzie zijn weer populairder dan ooit dankzij de nieuwste films. Nieuwe Muppets en oude bekenden slaan de handen ineen om boeven te verslaan, terwijl ze aanstekelijke liedjes zingen en lekker maf doen. Ze brengen keer op keer een lach op menig gezicht. Haal daarom The Muppets in huis met de mooie The Muppets posters van Posters.nl.

Vrolijke The Muppets posters

The Muppets vormen een vrolijke, bontgekleurde verzameling. De bonte posters waarop het gehele gezelschap zijn afgebeeld vormen daarom ook een kleurrijk geheel voor aan de muur. Bijvoorbeeld van de The Muppets film of de filmposter van Muppets Most Wanted. Vrolijk en kleurrijk zijn ook de kunstwerken waar The Muppets zich zeker voor lenen. Hang een stukje kunst aan de muur, in de stijl van The Muppets, met The Muppets posters.

The Muppets posters om in te lijsten

Zulke grappige, mooie en bonte The Muppets posters hang je uiteraard aan de muur in een lijst afkomstig uit de eigen lijstenmakerij van Posters.nl. De beste lijsten zijn immers alleen goed genoeg voor een diva als Miss Piggy. Kies de perfecte lijst uit de suggesties van Posters.nl en je krijgt deze direct met de poster meegeleverd. Vandaag besteld betekent de volgende werkdag al in huis. En dat is wel zo fijn, want zo kunnen The Muppets jouw huis- of slaapkamer opfleuren met hun vrolijke koppies. Ook leuk om op scholen of in filmcafés op te hangen.