Boeddha Posters

1 - 5 van 5

 • Quickview

  Boeddha - Pop Art

  91,5 × 30,5 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Shiva in Blue

  50 × 100 cm

  € 29,95
 • Quickview

  Michael Tarin - Boeddha - Muziek

  91,5 × 61 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Zen - Stones Red

  61 × 91,5 cm

  € 8,95
  • Op werkdagen voor 17:00 uur besteld, volgende werkdag in huis
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Buddha Music Chill

  158 × 53 cm

  € 12,95

1 - 5 van 5

Boeddha posters

Boeddha brengt rust, sereniteit en vrede. Maar ook liefde en wijsheid. De Boeddha posters van Posters.nl brengen deze rust en wijsheid naar je huiskamer of yogastudio. Prachtige foto’s van imposante Boeddha-beelden, gecombineerd met wijze spreuken, kaarslicht en lotusbloemen. Ideaal om een rustmoment te creëren in de slaapkamer, woonkamer, op kantoor in een vergaderzaal of om in de stemming te komen voor een yoga- of meditatiesessie.

Fotografie en geschilderde Boeddha posters

Boeddha kan op verschillende manieren liefdevol worden vastgelegd. Zo zijn er foto's van de beeldjes en de bijbehorende accessoires op de Boeddha posters geplaatst. Maar Posters.nl heeft ook serene geschilderde en getekende posters van Boeddha in de collectie. De rustige sepiatonen geven deze posters een unieke, authentieke uitstraling, waardoor je er naar blijft kijken. Ideaal om een rustpunt mee te creëren in je woning, bijvoorbeeld als meditatiehulp voor het slapen gaan.

Bestel makkelijk Boeddha posters

Is het tijd voor rust en sereniteit in je leven? Bestel dan makkelijk de mooiste Boeddha posters voor bij je thuis of op kantoor. Vandaag besteld is de volgende werkdag al in huis. Om de Boeddha poster in topconditie te houden, kies je er natuurlijk voor de poster in te lijsten. Kies bij je bestelling de perfecte lijst uit de suggesties van Posters.nl en vind zo de beste lijst voor je nieuwe poster. Een Boeddha poster komt helemaal perfect tot zijn recht wanneer je deze in een warm houten lijst bewaard. Maar ook een modern zwart staat heel erg mooi. Voor poster plus lijst geldt overigens ook: vandaag besteld is de volgende werkdag in huis. Rest je alleen nog een mooi plaatsje voor de poster uit te zoeken.