Albert Einstein Posters

1 - 5 van 5

 • Quickview

  Albert Einstein - I quote - Imagination

  40 × 40 cm

  € 12,95
 • Quickview

  Albert Einstein Quote Poster 40x40cm

  40 × 40 cm

  € 12,95
 • Quickview

  Albert Einstein Mural Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 8,95
 • Quickview

  Einstein The Future Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 17,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Einstein Wisdom Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 17,95

1 - 5 van 5

Albert Einstein posters

Albert Einstein posters aan de muur maken een kamer direct speciaal, hoe deze ook ingericht is. Het bekende gezicht van de geniale natuurkundige roept herkenning en sympathie op. Einstein werd geboren in 1879 in Zuid-Duitsland en woonde later in Zwitserland en Italië. Met de opkomst van het nazisme vertrok hij naar Amerika, waar hij jarenlang les heeft gegeven aan de Princeton-universteit, onderwijl nieuwe theorieën bedenkend. De bekendste theorieën van Einstein zijn de twee relativiteitstheorieën. Ook was hij geïnteresseerd in politiek, filosofie, religie en pacifisme.

Albert Einstein, een legende

Veel mensen denken dat Albert Einstein de intelligentste man was die ooit geleefd heeft. Daarom zijn de Albert Einstein posters zo leuk:

je bent in het gezelschap van een absoluut genie als je ze aan je muur hangt. Ingelijst zijn ze nog mooier. Einstein had over veel dingen een mening en heeft veel rake uitspraken gedaan. Deze quotes zijn terug te vinden op sommige van de Albert Einstein posters. Zijn slaperige ogen en wilde haar zijn ook karakteristiek. Hij was altijd een gentleman, goed gekleed en vriendelijk.

Bestel snel en makkelijk bij Posters.nl

Van deze posters kan je lang genieten als je ze eenmaal aan je muur of op je deur hebt hangen. Bestel vandaag nog je Albert Einstein

posters om ze de eerstvolgende werkdag in huis te hebben. Deze mooie posters zijn het zeker waard om ingelijst te worden, Ook daar zorgt Posters.nl snel en voordelig voor in hun unieke lijstenmakerij.