Chris Consani Posters

1 - 6 van 6

 • Quickview

  Game Of Fate Chris Consani Poster 80x60cm

  80 × 60 cm

  € 17,95
 • Quickview

  Royal Flush Chris Consani Poster 80x60cm

  80 × 60 cm

  € 17,95
 • Quickview

  Joy Ride Helen Flint Poster 80x60cm

  80 × 60 cm

  € 17,95
 • Quickview

  Java Dreams Chris Consani Poster 140x100cm

  140 × 100 cm

  € 14,95
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Legal Action - Chris Consani

  158 × 53 cm

  € 9,95
 • Quickview

  Java Dreams - Chris Consani

  158 × 53 cm

  € 9,95

1 - 6 van 6

Chris Consani posters

Chris Consani is een Canadees kunstenaar die veel meewerkt aan films. Zo heeft hij veel artwork gedaan voor Alvin and the Chipmunks, The Chronicles of Narnia en Hop. Hij is vooral goed in het tot leven brengen van diverse karakters. Maar het meest beroemd zijn toch wel zijn posters met James Dean, Marylin Monroe en Elvis Presley, waarbij hij de drie iconen in allerlei situaties schildert. Hij is overigens de enige ter wereld die Elvis mag afbeelden in een groep. Geen wonder dat deze Chris Consani posters zo geliefd zijn.

De bijzondere taferelen van Chris Consani posters

Elvis hand in hand met Marylin Monroe in Parijs, hangend aan de bar met James Dean en Humphrey Bogart of gewoon bij de drive-in. Op de

Chris Consani posters kan het allemaal. Hij heeft het illustere viertal in heel veel alledaagse situaties vastgelegd. En de wijze van schilderen maakt het nog realistischer. Het zijn net foto’s, maar dan verheven tot kunst. Perfect voor elk 50's diner, hamburgerrestaurants, cafés, clubs en natuurlijk gewoon bij je thuis aan de muur.

Bestel makkelijk de Chris Consani posters

De hoge kwaliteit Chris Consani posters bestel je makkelijk via Posters.nl. Uiteraard met lijst, want deze kunstwerken mogen gezien

worden. Posters.nl geeft al diverse suggesties voor de perfecte lijst bij de poster van je keuze. Je kunt zelfs vrijblijvend bekijken hoe de poster er in de lijst uit zal komen te zien. Compleet met passe partout. Welke poster en lijst je ook kiest: vandaag besteld betekent dat je de legendarische posters van Chris Consani al de volgende werkdag kunt ophangen.