Dalai Lama Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  There are no strangers

  70 × 50 cm

  € 18,95
 • Quickview

  Dalai Lama with Child

  70 × 50 cm

  € 18,95

1 - 2 van 2

Dalai Lama posters

Dalai Lama posters aan je muur geven een gevoel van rust en schoonheid. Deze wijze Tibetaanse spirituele leider is bekend over de hele wereld. Met zijn rustige manier van doen heeft hij al veel bereikt. Hij heeft boeken geschreven om mensen te helpen. Ook heeft hij de Nobelprijs voor de vrede gewonnen. Wat opvalt is het respect en het begrip dat hij voor iedere persoon heeft. Het mooie van de Dalai Lama is ook zijn karakteristieke voorkomen met zijn gele en rode gewaad.

De Dalai Lama is een inspirerende figuur

Op de Dalai Lama posters zijn afbeeldingen te zien die direct met het Tibetaanse boeddhisme te maken hebben. Dat kunnen bepaalde rituelen

of personen zijn maar ook teksten. De Dalai Lama wordt vaak geciteerd. Over alle aspecten van het leven heeft hij wel eens een uitspraak gedaan, zonder trouwens zijn wil op te leggen. Hij geeft meer aan wat volgens hem de juiste richting is. Dalai Lama posters stralen deze serene wijsheid uit.

Bestel je Dalai Lama posters snel en makkelijk bij Posters.nl

Je wilt je posters natuurlijk zo snel mogelijk in huis hebben. Bestel ze daarom vandaag nog, dan worden ze de eerstvolgende werkdag bij je

thuisbezorgd. De Dalai Lama posters kun je ophangen met posterstrips, ook te bestellen bij Posters.nl. Ook mooi is een lijst. De keuze is dan uit kant-en-klare lijsten, of op maat gemaakte. De unieke lijstenmakerij biedt deze service aan tegen gunstige prijzen en met een snelle levering.