Betty Boop Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Betty Boop - Rood

    40 × 40 cm

    Prijs: € 12,95

    Special Price € 5,95

1 - 1 van 1

Betty Boop posters

Betty Boop is een van de meest schattige en vrouwelijke tekenfilmfiguurtjes uit de jaren 1930 van de vorige eeuw, die tot op de dag van vandaag nog steeds populair is. Gebaseerd op de actrice Bette Davis die bekend stond om haar grote ogen, werd Betty Boop een waar jazz- en tekenfilmicoon. Nog steeds is Betty Boop heel geliefd onder tienermeiden. Geen wonder dat deze kleine diva schittert op haar eigen Betty Boop posters.

Hoge hakken op Betty Boop posters

Betty Boop weet hoe ze haar vrouwelijkheid moet benutten door een knipoog over haar schouder te geven of je een handkusje toe te werpen.

Met haar korte rokje, getuite lipjes en hoge hakken schittert ze op menig Betty Boop poster. Hou je van die vintage stijl, dan mag Betty Boop zeker niet ontbreken op de slaapkamer of in de woonkamer. Vooral tienermeiden vinden Betty Boop erg leuk. En dat voor een diva uit de jaren 30!

Bestel snel je Betty Boop posters

Wil jij Betty Boop posters aan de muur? Bestel deze dan makkelijk via Posters.nl. Kies je favoriete poster, het formaat en bestel. Een

echte diva verdient natuurlijk een mooie lijst. Deze bestel je net zo makkelijk mee, want bij je bestelling doet Posters.nl al diverse suggesties voor bijzondere lijsten uit eigen lijstenmakerij. Zo geef je Betty Boop het perfecte toneel om te schitteren in je huis. Bestel vandaag je Betty Boop posters plus lijst en ze hangt de volgende werkdag al bij je aan de muur.