Gandhi Posters

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Gandhi posters

Breng een filosofische noot aan in je huis met een van de Gandhi poster van Posters.nl. Laat je inspireren door de vredesboodschap van de Indiase leider en overpeins het belang van onafhankelijkheid. Sta stil bij de spirituele gedachtes die hij met iedereen deelde. Mohandas Karamchand Gandhi, beter bekend als Mahatma Gandhi, wist met zijn toespraken tienduizenden mensen over de hele wereld te raken. Nog steeds is hij een icoon van geweldloosheid en het voorbeeld van politieke vooruitgang zonder het verloochenen van principes. Druk je bewondering daarvoor uit met een sfeervolle poster aan de muur.

Filosofische gedachtes

Op Posters.nl heb je de keuze tussen een aantal Gandhi posters met een memorabele uitspraak van de Indiase volksleider. Wijs je huisgenoten op het belang van vreedzaam overleg met de poster waarop Gandhi geportretteerd is met zijn beroemde uitspraak “an eye for an eye will the whole world go blind”. Vermoeid van het studeren? Niet lang meer. Decoreer je studeerkamer met de wijze woorden van de Indiase leider: “Live as if you were to die tomorrow. Learn as if you were to live forever”. Met frisse moed ga je weer gemotiveerd en geïnspireerd aan de slag.

Gandhi posters eenvoudig en vlot bestellen

Heeft een van de Gandhi posters je aandacht getrokken? Bestellen is eenvoudig en gaat snel. Posters.nl levert de volgende werkdag al wanneer je voor 17:00 uur bestelt. Posters.nl heeft zelfs een eigen lijstenmakerij, dus ook een ingelijste Gandhi poster wordt scherp geprijsd bij je thuis bezorgd.