James Dean Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    James Dean

    68 × 49 cm

    € 22,95

1 - 1 van 1

James Dean posters

James Dean is de acteur met de dromerige ogen, de rebel van de jaren 50 van de vorige eeuw, de jongeman die jeans, T-shirt en leren jacks cool maakte en het hart van menig meisje over liet slaan. Hij was de man die je als jongen wilde zijn en die je als meisje wilde liefhebben. Hoewel de carriëre en het leven van James niet lang mocht duren (hij stierf in 1955 op 24 jarige leeftijd na een zwaar auto-ongeluk), is hij wel een legende die nu nog steeds tot de verbeelding spreekt. Gelukkig is hij vereeuwigd op de James Dean posters van Posters.nl.

Rebelse James Dean posters

James Dean is vooral bekend van zijn rol in Rebel without a Cause, een film over een rebelse tiener die niet goed weet hoe hij met zijn ouders om moet gaan of hoe hij volwassen moet worden. Dit rebelse karakter paste goed bij hem. Op de James Dean posters van Posters.nl is hij te zien in zijn meest stoerste poses, vaak zelfs met een sigaret nonchalant tussen de lippen. Veel posters zijn in zwart-wit afgedrukt. Dat is niet zo vreemd als je bedenkt dat de meeste foto's uit die tijd zwart-wit waren. Dit was vele malen goedkoper dan kleur. Toch zijn er ook kleurenposters in de collectie te vinden. Bijvoorbeeld van de getekende filmposters.

Haal snel James Dean posters in huis

De James Dean posters van Posters.nl heb je altijd snel in huis. Kies de poster van je keuze en reken deze af in de veilige betaalomgeving. Vandaag besteld is de volgende werkdag al in huis. Wil je jouw rebel liever ingelijst aan de muur hangen? Dat kan! Ook poster plus lijst heb je namelijk de volgende werkdag in huis.