Marilyn Monroe Posters

33 - 34 van 34

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 • Quickview

  Marilyn Monroe - Paars

  61 × 91,5 cm

  Prijs: € 8,95

  Special Price € 2,95

 • Quickview

  Marilyn Monroe - Beach

  68 × 98 cm

  € 8,95

33 - 34 van 34

Pagina:
 1. 1
 2. 2

Marilyn Monroe posters

De Marilyn Monroe posters laten deze vrouw zien die wereldwijd zoveel indruk heeft gemaakt. Ze werd geboren in 1926 en is maar 36 jaar geworden. Zo leeft ze in de herinnering voort als een eeuwig jonge, prachtige vrouw. Met zo'n mooie poster aan de muur van je huis, kamer of kantoor maak je een statement. Deze beelden zijn echte klassiekers waar je wel van moet houden. De posters zijn van hoogstaande kwaliteit door prachtig scherpe foto's.

De veelzijdigheid van Marilyn Monroe

Op deze Marilyn Monroe posters is de beroemde actrice en zangeres in allerlei poses te zijn. Sommige zijn duidelijk geënsceneerd terwijl andere heel spontaan zijn. Altijd zag ze er verzorgd uit en lachte ze de wereld toe. De Marilyn Monroe posters tonen met overtuiging dat ze inderdaad erg mooi was. Deze foto's vervelen nooit en gelukkig zijn er een heleboel van gemaakt. De mode en de sfeer zijn duidelijk van de jaren 50. De sensualiteit van Marilyn Monroe, en haar levenslust, zijn tijdloos. Daaruit blijkt maar weer eens hoe intelligent ze eigenlijk was.

Bestel Marilyn Monroe posters snel en makkelijk

Elke bewonderaar van Marilyn Monroe wil wel zo'n poster hebben. Bestel dadelijk bij Posters.nl en ontvang je bestelling de volgende

werkdag al. Zo'n prachtige poster komt nog beter uit als hij ingelijst is. Ook dit doet Posters.nl snel en goed, zodat je de posters binnen enkele dagen kan ophangen om er jarenlang plezier van te hebben.