Chopper Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Motorcycle Custom - 1997

  91,5 × 61 cm

  € 17,95
 • Quickview

  Burning Rubber

  80 × 60 cm

  € 14,95

1 - 2 van 2

Chopper posters

De easy rider motor is een heerlijke iconische motorfiets. Hoog stuur en een laag zadel zijn slechts enkele kenmerken van deze choppers. En wat dacht je van andere custom made motors zoals met een verlengde vooras of extra chroom. Echte chopper liefhebbers hebben natuurlijk een chopper in de garage staan. Mocht dit nog een droom zijn, dan kun je vast de wind in je haren voelen terwijl je kijkt naar een van de Chopper posters van Posters.nl.

Chopper posters vol stoere choppers

Of je nu een eigen garage hebt, een garagebedrijf runt of gewoon gek bent op choppers; de Chopper posters van Posters.nl zijn echte must

haves voor alle liefhebbers van deze stoere tweewielers. Gefotografeerd in zijn natuurlijke omgeving (op de weg) zie je jezelf bijna in het zadel zitten terwijl je naar de posters kijkt. Kies voor de prachtige details van de wielen of hang een overzicht op van de mooiste choppers. Of ga je liever voor echt artwork waarbij de stoere bike dankzij de bijzondere belichting nog mooier overkomt? Voor iedere liefhebber is er een prachtige Chopper poster in het assortiment te vinden.

Bestel makkelijk Chopper posters

De mooiste Chopper posters bestel je makkelijk via Posters.nl. Plaats vandaag je bestelling en je hebt de poster de volgende werkdag al in

huis. Dat geldt natuurlijk ook wanneer je een Chopper poster inclusief lijst bestelt. Posters.nl heeft een ruime collectie hoge kwaliteit lijsten uit de eigen lijstenmakerij om je nieuwe Chopper poster in te beschermen. Wanneer je een poster aanklikt, krijg je van Posters.nl direct een aantal suggesties van perfect bijpassende lijsten.