Route 66 Posters

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Route 66 posters

Met Route 66 posters aan je muur voel je de vrijheid van het reizen over de autoweg. Route 66 wordt in Amerika ook wel de moeder van alle wegen genoemd. Hij begint in Chicago en loopt schuin naar het zuiden en dan naar het westen, totdat hij uitmondt op het strand van Santa Monica in Los Angeles. Men kan de weg natuurlijk ook in de omgekeerde richting afleggen. Onderweg loopt de weg door acht staten en langs schitterende landschappen, waaronder de Grand Canyon.

Romantische reis over de Route 66

De Route 66 posters ademen de sfeer van Amerika uit zoals iedereen het kent. Ook als je er nooit geweest bent, ken je het van films. En het is precies zo: benzinestations in de middle of nowhere, een eenzaam wegrestaurant waar de koffie altijd warm is en motels met neonuithangborden. De Route 66 is 3.945 kilometer lang. Er zijn grote en kleinere Route 66 posters, sommige met foto's van de weg, andere met het bekende bord, nostalgisch en decoratief.

Bestel snel en makkelijk je Route 66 Posters

Om ze gauw in huis te hebben, is het wellicht een idee om deze mooie posters vandaag nog te bestellen. Dan heb je ze de eerstvolgende werkdag in huis en kun je ze dadelijk ophangen. Bestel meteen een wissellijst of posterstrips bij je posters. Een andere mogelijkheid is om je Route 66 posters in te lijsten in de eigen lijstenmakerij van Posters.nl voor een prachtig effect.