AC/DC Posters

1 - 3 van 3

 • Quickview

  AC/DC Highway To Hell II Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  AC/DC Black Ice Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  AC/DC Album Covers Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95

1 - 3 van 3

AC/DC posters

Oude en nieuwe rockers gaan hard op de hoge voltage rock van de Australische band AC/DC. Lekker wild luchtgitaar spelen krijgt een extra dimensie met een poster van AC/DC aan de muur. Maak van je kamer een eerbetoon aan de meesters van onversneden hardrock met een van de AC/DC posters van Posters.nl

Klassieke en moderne AC/DC posters

AC/DC gaat al meer dan dertig jaar mee. Hun logo met de karakteristieke bliksemschicht is een van de beroemdste uit de rockgeschiedenis.

Die vette rode letters mogen dan ook niet ontbreken op een echte AC/DC poster. De carrière van AC/DC heeft veel hoogtepunten en een paar dieptepunten gekend maar er is een zekerheid: gitarist Angus Young. Met zijn schooluniform is de gitarist een echt icoon die natuurlijk zijn eigen poster verdient. Van hun beroemdste albums tot meer recent werk zijn posters verkrijgbaar in verschillende formaten. Laat de stoere bandleden van je deur rocken of geef je kamer diepte met de vernieuwende 3D-poster. Een ding is zeker: je status als rockliefhebber is gegarandeerd met de juist poster van AC/DC.

AC/DC posters bestellen doe je zo

De originele AC/DC posters van Posters.nl zijn vriendelijk geprijsd en van de hoogste kwaliteit gemaakt. Je poster van de ultieme rockers

kan met een lijst beter tegen een stootje. Dankzij onze eigen lijstenmakerij is elk formaat poster eenvoudig ingelijst te bestellen. Bestel je poster vandaag, dan heb je hem de volgende werkdag in huis.