All Time Low Posters

Er komen geen producten overeen met de selectie.

All Time Low posters

Met Green Day in de hitparade vormde zich in Baltimore een nieuwe punkrockband All Time Low. In 2003 zaten de vier leden Alex, Jack, Zack en Rian samen op school en besloten een bandje te vormen. Met twee gitaren, een basgitaar, stevige drums en rake teksten bestormden ze al snel zelf de hitlijsten met nummers als Lost in Stereo en Dear Maria. De band is nog steeds bij elkaar in de originele bezetting en punkrockt op de grootste festivals in binnen- en buitenland, samen met een grote aanhang fans. En die fans hangen natuurlijk All Time Low posters op in de kamer.

Echte punk met All Time Low posters

Punk is zwart-wit, versierd met felle kleuren roze, groen, geel en blauw. Dat zie je ook terug in de stoere All Time Low posters. Het zijn echte punkrock posters met stoere, soms wat ongeïnteresseerde poses van de bandleden, maar dat neemt niet weg dat ze werkelijk van de muur af lijken te spatten. Kies voor de bandposters of soloposters, allebei kan natuurlijk ook. Hang deze op in een rockcafé, concertzaal of slaapkamer. Ook in het muzieklokaal zullen deze posters niet misstaan.

Bestel makkelijk All Time Low posters

Via Posters.nl kun je heel makkelijk de punkposters van All Time Low in huis halen. Kies je poster, doe er vanuit de suggesties van Posters.nl een mooie, stevige lijst bij en plaats vandaag nog je bestelling. Want dan heb je de poster plus lijst de volgende werkdag al in huis.