Asking Alexandria Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Asking Alexandria Band Poster 91.5x61cm

    91,5 × 61 cm

    € 6,95

1 - 1 van 1

Asking Alexandria posters

Heb je zin om compleet uit je dak te gaan op een goede metalcore band? Je hoeft het Asking Alexandria eigenlijk niet eens te vragen. De Britse band uit York bestaat sinds 2008 en is zeer bekend in het deathmetal en hardcore muziekcircuit. Harde, ruige teksten, zwarte kleding en fantasy tatoeages: het hoort er allemaal bij. En je ziet het allemaal terug op de Asking Alexandria posters.

Coole Asking Alexandria posters

Posters.nl heeft een aantal prachtige, coole Asking Alexandria posters in de collectie opgenomen die je als metalcore muziekliefhebber

gewoon in je kamer wilt hebben hangen. Naast wat duistere posters met het bandlogo of een spannende slang die het op je gezicht gemunt lijkt te hebben, zijn er ook originele bandposters opgenomen in het assortiment. Zoals het bij deze muziekstijl gewoon is, wordt er veel gebruik gemaakt van harde zwart en wit beelden, vermengd met bloedrood en donkerblauw. Dit zie je ook zeker in de posters terug.

Bestel makkelijk Asking Alexandria posters

De Asking Alexandria posters bestel je makkelijk via Posters.nl. Kies je favoriet en het juiste formaat. Wanneer je een poster hebt

uitgekozen geeft Posters.nl je bovendien diverse suggesties voor lijsten. Een poster blijft langer mooi achter glas en in een passende lijst. Kies eens voor een lijst uit de eigen lijstenmakerij voor een bijzondere combinatie van poster plus lijst. Of je nu alleen een poster of een poster plus lijst besteld, wanneer je vandaag de bestelling plaatst, dan ontvang je deze de volgende werkdag.