Bring me the Horizon Posters

1 - 4 van 4

 • Quickview

  Bring Me The Horizon Groep Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Bring Me The Horizon Star Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Bring Me The Horizon Sempiternal Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Bring Me The Horizon Black And White Poster 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  € 6,95

1 - 4 van 4

Bring me the Horizon posters

Hun muziek wordt omschreven als deathcore muziek, als samenvoeging van de deathmetal en metalcore stromingen die in hun songs zo ruim vertegenwoordigd zijn. Donker, Duister, maar toch toegankelijk, waardoor ze een zeer grote schare fans achter zich hebben. En zo zijn de bandleden ook geportretteerd op de Bring me the Horizon posters van Posters.nl.

Britse metal op Bring me the Horizon posters

De band Bring me the Horizon komt uit de Engelse plaats Sheffield. De jongens zijn eigenlijk afkomstig uit andere bandjes en besloten

samen verder te gaan, onder de naam Bring me the Horizon – gebaseerd op een quote van Jack Sparrow uit de Pirates of the Caribbean films. De stoere Britse band treedt op over de hele wereld in de deathmetal scene. Toch zien de jongens er niet uit alsof ze in een ruige band zitten, als je de portretten op de Bring me the Horizon posters bekijkt. Alleen de moody look en de tattoos die onder de mouwen van een geruit overhemd uit komen doen vermoeden dat zanger Oliver Sykes en zijn bandleden harde muziek maken. Dankzij de toegankelijke look op de posters kun je ze gerust overal waar je wilt ophangen.

Bestel Bring me the Horizon posters plus lijst

De Bring me the Horizon posters bestel je makkelijk in de webshop van Posters.nl. Uiteraard bescherm je de heren in een bijpassende lijst.

Posters.nl geeft al enkele suggesties bij je posterkeuze. Aan jou om de beste combinatie te maken. Voor posters plus lijst geldt overigens ook dat wanneer je vandaag de bestelling plaatst, je deze de volgende werkdag al in huis hebt.