Elvis Presley Posters

1 - 3 van 3

 • Quickview

  Elvis Presley - Rock and Roll

  95 × 33 cm

  € 17,95
 • Quickview

  Elvis Presley - I. Quote - All Togheter

  40 × 40 cm

  € 12,95
 • Quickview

  Elvis Presley - U.S Army

  40 × 40 cm

  € 12,95

1 - 3 van 3

Elvis Presley posters

In de jaren vijftig van de vorige eeuw ontketende een ietwat verlegen jongeman een ware muziekrevolutie. Door verschillende muziekstijlen te combineren en zijn eigen draai er aan te geven ontstond er een heel nieuwe muziekstroming: rock & roll. De naam van die jonge man? Elvis Presley, natuurlijk. Een artiest in hart en nieren, die naast zanger ook acteur was. Een artiest die tot op de dag vandaag miljoenen fans, jong en oud en wereldwijd weet te entertainen. Echte fans hebben uiteraard Elvis Presley posters aan de muur hangen. De posters zijn ook zeer geschikt voor een muziekcafé of theater.

Stijlvolle, muzikale Elvis Presley posters

De Elvis Presley posters in de collectie van Posters.nl belichten diverse aspecten van Elvis zijn muzikale leven. Van de optredens tijdens

de State Fairs tot aan de Comeback Special van 1968 en natuurlijk ook de Las Vegas-shows. De iconische poses, interactie met de fans en zijn intense oogopslag zijn ruim vertegenwoordigd. Welke Elvis Presley posters wil jij snel aan de muur hangen?

Bestel makkelijk Elvis Presley posters

Als je een keuze hebt gemaakt uit de prachtige collectie Elvis Presley posters, dan heb je deze extra snel in huis. Vandaag besteld

betekent namelijk dat je de posters de volgende werkdag al in ontvangst mag nemen op het door jou aangegeven adres. De mooie posters van Elvis Presley verdienen het overigens om ingelijst aan de muur te hangen. Posters.nl doet bij je keuze diverse suggesties voor bijpassende lijsten. Bestel je een poster plus lijst, dan ontvang je deze ook de volgende werkdag.