Guns 'n Roses Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Guns N Roses Use Your Illusion Poster 61x91.5cm

    61 × 91,5 cm

    € 6,95

1 - 1 van 1

Guns 'n Roses posters

De hardrockband uit de jaren 80 van de vorige eeuw is toch eigenlijk wel Guns ’n Roses. In 1985 waren ze daar ineens en scoorden hit na hit dankzij het eigenzinnige geluid van leadzanger Axl Rose en de jankende gitaarsolo’s van gitarist Slash. Van de huidige bandleden uit 1985 is alleen Axl nog over, maar de muziek heeft onder al die wisselingen niet te lijden gehad. Of je nu van de ‘oude’ Guns ’n Roses houdt, of de nieuwe bezetting te gek vindt, je viert je liefde met de prachtige Guns 'n Roses posters.

Nieuwe & vintage Guns 'n Roses posters

Je zou de oude stijl van Guns 'n Roses posters bijna vintage noemen. Vooral de jonge Axl in zijn stars & stripes boxers en het kruis met

doodskoppen van de band laten het Guns ’n Roses van de jaren 80 en 90 helemaal herleven. Het kenmerkende logo van de band met, uiteraard, pistolen en rozen staat centraal op de prachtige posters van hoge kwaliteit. De Guns 'n Roses posters mogen dan een vintage gevoel hebben, ze zijn hartstikke nieuw. Die wil je toch aan de muur hangen.

Bestel makkelijk Guns 'n Roses posters

Of je nu zelf fan bent van de band of een hardrockcafé runt waar deze Guns 'n Roses posters niet mogen ontbreken, je bestelt de posters

makkelijk via Posters.nl. Bestel er meteen een mooie lijst bij, zodat je Axl en de band een beetje in toom kan houden. Voor poster plus lijst geldt: vandaag besteld is de volgende werkdag al in huis.