Jimi Hendrix Posters

1 - 4 van 4

 • Quickview

  Jimi Hendrix Both Sides Of The Sky Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Jimi Hendrix Experience Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Jimi Hendrix Studio Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Jimi Hendrix Both Sides Of The Sky Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95

1 - 4 van 4

Jimi Hendrix posters

Wanneer je het over een echte gitaarvirtuoos hebt, dan heb je het natuurlijk over de legendarische Jimi Hendrix. Zijn gewaagde, flamboyante spel met bijzondere akkoorden en combinatie van muziekstijlen, vormden de basis voor zijn legende, die helaas maar kort duurde. De singer-songwriter overleed op 27-jarige leeftijd. Zijn muziek, stijl en imposante verschijning zijn echter wel levend gebleven, en die blijft ook levend op de Jimi Hendrix posters van Posters.nl.

Flamboyante Jimi Hendrix posters

Tijdens zijn leven was Jimi Hendrix een zeer kleurrijk persoon. Dat kwam vooral door zijn outfits, manier van spelen en levensstijl, maar ook de psychedelische muziek gaf hem een extra kleurrijk tintje. Bij psychedelische rock of soulmuziek horen namelijk popartachtig kleurgebruik en afbeeldingen. Dat resulteerde in spannende albumhoezen. Deze psychedelische, kleurrijke stijl vind je ook terug op de Jimi Hendrix posters. Laat je verrassen door de bijzondere kleurcombinaties, tekeningen maar ook zwart-wit en kleurenfoto's van Jimi Hendrix in zijn element. De posters van Jimi Hendrix vormen echte kunstwerken voor bij je thuis, in het muzieklokaal of een muziekcafé.

Haal snel Jimi Hendrix posters in huis

Wil jij snel een van deze prachtige, hoge kwaliteit Jimi Hendrix posters in huis hangen? Dat kan als je vandaag nog je bestelling plaatst bij Posters.nl, want dan ontvang je de posters de volgende werkdag al in huis. Maak van de posters van Jimi Hendrix echte kunstwerken en lijst deze in met een van de lijsten uit de eigen lijstenmakerij. Ook voor een poster plus lijst geldt dat wanneer je deze vandaag samen bestelt, je beide de volgende werkdag in huis hebt.