Johnny Cash Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Johnny Cash - San Quentin

    53 × 158 cm

    € 9,95

1 - 1 van 1

Johnny Cash posters

Breng de kleur van de 'Man in Black' in huis met een van de Johnny Cash posters op Posters.nl. Ze zijn allemaal in stijlvol zwart-wit afgedrukt en brengen de legende tot leven. Of je nu alleen gek bent op muziek of ook onder de indruk bent van zijn persoonlijkheid, een Johnny Cash poster is een intrigerende eye-catcher in je interieur. Vereerd en verguisd, bijna ten onder gegaan aan zijn innerlijke demonen, maar ook een man met een sterk geloof: Johnny Cash is bovenal een persoonlijkheid die blijft boeien.

Johnny Cash posters voor iedereen

De beroemde countryzanger zie je natuurlijk spontaan voor ogen met zijn trouwe gitaar. Zo is hij dan ook vereeuwigd op verschillende posters in het ruime assortiment van Posters.nl. Peinzend met de gitaar op de knie, terwijl hij een van zijn bekende stukken componeert. Of zijn gitaar onder de arm geklemd om uitdagend zijn middelvinger op te steken - de beruchte tournee in de gevangenis van San Quentin. Op een kunstzinnig triptiek van Johnny Cash Posters zie je daarnaast ook nog de innige pose waarin hij zijn gitaar tegen zich aandrukte tijdens het brengen van zijn grote hits als 'Walk the line' en 'Ring of fire'.

Een goede prijs, snel geleverd

Bestel vandaag voor 17:00 uur, dan heb je je poster al de volgende werkdag in huis. Een bijpassende lijst in een kleur naar keuze kun je meteen meebestellen: Posters.nl heeft een eigen lijstenmakerij. Tijdens je bestelling zie je meteen hoe je ingelijste poster eruit komt te zien.