Kids in Glass Houses Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Kids In Glass Houses Poster 91.5x61cm

    91,5 × 61 cm

    Prijs: € 6,95

    Special Price € 1,95

1 - 1 van 1

Kids In Glass Houses posters

Kids In Glass Houses posters zijn zeer in trek sinds de mannen van One Direction besloten het bijltje erbij neer gooiden. Ze zijn een tikkeltje ruiger dan One Direction, wat betekent dat behalve meisjesslaapkamers ook jonge mannelijke rockfans van deze muziek en natuurlijk hun muziekposters houden. Kids In Glass Houses posters zie je behalve bij de mannen ook bij de wat oudere rockfan in huis. Een leuk cadeautje derhalve voor allerlei verschillende mensen, of het nou je dochter is of voor onder de kerstboom van je alternatieve neefje.

De jonge band uit Wales kent ‘lieve’ invloeden van bijvoorbeeld Michael Jackson tot de wat ruigere sound van gitaarbands uit de Britpop of catchy poppunkgroepen. Sinds hun allereerste Nederlandse optredens sloeg de groep in als een bom en is de doorbraaksingle ‘Drive’ al heel vaak gestreamd. Muziekposters zoals Kids In Glass Houses posters zijn veelgevraagd sinds dat nummer elk uur op de radio te horen was. Het populairst zijn de hoezen van de albums ‘Dirt’ en ‘Artbreaker’.

De mooiste Kids In Glass Houses posters

Als jij van leuke hedendaagse bands houdt of ook de oude helden uit de popgeschiedenis moet je zeker eens kijken bij de vele muziekposters die deze postergigant jou te bieden heeft. Van Ariana Grande tot Nirvana of Elvis, jouw smaak ligt in deze posterzaak! Check de enorme internetcatalogus van deze webshop en vind hier de mooiste muziekposters of Kids In Glass Houses posters.

Kids In Glass Houses posters zijn veel mooier dan de kleinere slechter geprinte exemplaren uit muziek- en jongerenbladen. Alle muziekposters uit deze webwinkel zijn gedrukt op hard glanzend stevig papier dat nog lang mee gaat. Voor het vinden van jouw muziekposters zijn er ideale selecteer manieren binnen het grote aanbod. Je kunt opties vinden in onder meer de maat of artiest.

Muziekposters nog mooier met een belijsting uit werkplaats van Posters.nl

Daarnaast kun je nog denken aan een omlijsting. Dit kan met de grote collectie standaard lijsten of met een belijsting die uit de werkplaats van de lijstenmakers van Posters.nl komt. Via de bestelmodule kun je aan hen je voorkeuren doorgeven voor een gepersonificeerde lijst. Binnen uiterlijk drie werkdagen heb je er eentje in huis.

Als je hier vaker komt, overweeg dan het aanmaken van een account. Als je hierop inlogt worden al je stappen uit het verleden opgeslagen. Bestellen of iets weer terugzoeken gaat dan veel sneller.

Muziekposters of Kids In Glass Houses posters kun je het best aanschaffen bij deze online postershop.