Kurt Cobain Posters

1 - 3 van 3

 • Quickview

  Nirvana Nevermind Poster 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Kurt Cobain Smoking Poster 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Kurt Cobain Guitar Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95

1 - 3 van 3

Kurt Cobain posters

Geef de herinnering aan de tragische leadzanger van Nirvana een plekje in je huis. Met een van de Kurt Cobain Posters uit het assortiment van Posters.nl breng je gegarandeerd een smaakvol eerbetoon. De tragiek van de vroege dood van de zanger onderstreept immers alleen maar dat hij een belangrijk figuur was in de muziekgeschiedenis. De stem van Generatie X verdient een plekje in je muziekhoek, boven je bank of aan de muur van je slaapkamer.

Kurt Cobain posters naar ieders smaak

Er is voor elk wat wils te vinden in het uitgebreide aanbod. Een poster met de signatuur van de grunge zanger brengt zijn indringende blik dichtbij genoeg om jezelf in te verliezen. Kurt Cobain met zijn gitaar is de meest directe link met zijn grote passie; muziek. Een deurposter met een Nirvana smiley siert alleen de meest ruimdenkende kantoren of huizen. Of ga voor de hoes van het bekende album Nevermind, waarop de onsterfelijke wereldhit ''Smells like teen spirit'' te vinden is. Kurt Cobain Posters in kleur, smaakvol zwart-wit of sepia geven iedereen de gelegenheid om iets te vinden dat in zijn of haar interieur past.

Voordelig en snel geleverd

Op Posters.nl vind je het meest uitgebreide aanbod aan Kurt Cobain Posters tegen een scherpe prijs. Daarnaast worden ze ook nog eens razendsnel geleverd. Bestel vandaag voor 17:00 uur en je hebt ze een werkdag later in huis, klaar om opgehangen te worden. Zelfs naar een lijst hoef je niet meer op zoek: die kun je gewoon erbij bestellen.