Little Mix Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Little Mix Khaki Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Little Mix Glory Days Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95

1 - 2 van 2

Little Mix posters

De prachtige Little Mix posters mogen niet ontbreken aan de muur of deur van een fan van deze vier meiden. Ze begonnen als een gelegenheidsgroep, samengesteld tijdens het Engelse programma de X-Factor waar ze elk als solozangeres aan deelnamen. Ze kunnen inderdaad alle vier goed zingen en hebben ieder een heel eigen stemgeluid. Ook de chemie tussen hen bleek te werken en zo wonnen ze de X-Factor van 2011 met het liedje Cannonball. Daarna heeft Little Mix successen gehad met liedjes als DNA en Wings, waarbij ze zich laten zien als sterke vrouwen en professionele artiesten.

Vier persoonlijkheden, één groep

Perrie, Jesy, Leigh-Anne en Jade vormen samen Little Mix. Ze kunnen goed zingen. Ook zien ze er goed uit, zoals wel blijkt uit de Little Mix posters. Het zijn moderne jonge vrouwen, begin 20, met een sterke uitstraling. Vooral zijn het leuke meiden die zich goed weten te kleden. De Little Mix posters zijn gedrukt op kwaliteitspapier zodat de mooie foto's goed uitkomen. Je kamer ziet er vrolijker en leuker uit als je deze posters ophangt en je wordt er zelf ook vrolijk van.

Bestel snel en makkelijk de Little Mix posters bij Posters.nl

Bestel vandaag nog je Little Mix posters zodat je er snel van kunt genieten. Het is namelijk zo dat ze de eerstvolgende werkdag al bij je thuis bezorgd worden. Om de posters nog mooier te maken dan ze al zijn, is het een goed idee om ze te laten inlijsten. Posters.nl heeft een eigen lijstenmakerij waar dit snel en professioneel gebeurt.