Metallica Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Metallica Master Of Puppets Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Metallica Live Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95

1 - 2 van 2

Metallica posters

Kun je niet genoeg krijgen van je favoriete metalband? Breng ze bij je thuis met een van de Metallica posters die je vindt op Posters.nl. Gespreksmateriaal gegarandeerd met een van deze aandachttrekkers. Metallica Posters doen het goed in een muziekkamer of boven de boxen van je geluidsinstallatie. Of gewoon in de woonkamer, boven de bank waarop je het liefst neerploft om Metallica-nummers te beluisteren.

Grote keus aan Metallica posters

Liefhebbers van de indringende lyrics en karakteristieke sound van James Hetfield, Lars Ulrich en de zijnen vinden hier zeker een poster naar hun smaak. Heeft het album 'Master of puppets' nog steeds een bijzonder plekje in je hart? Herdenk deze mijlpaal in de geschiedenis van de metal met een poster waarop de bloedrode handen van de poppenspeler opdoemen. Je eert er meteen bassist Cliff Burton mee, die vlak voor zijn dood nog aan dit album meewerkte. Of kies voor een van de posters waarop de band doet wat ze het best doen: rauw en zonder compromissen de muziek en emoties overbrengen waar ze voor staan. Een saaie deur wordt een stuk levendiger met een van de deurposters waarop de band tijdens een live concert staat afgebeeld.

Voordelig en snel geleverd

Je vindt op Posters.nl niet alleen Metallica Posters met de scherpste prijs, ze worden ook razendsnel bezorgd. Bestel vandaag nog voor 17:00 uur, dan heb je ze de volgende werkdag al in huis. Ben je ook op zoek naar een lijst voor je poster? Geen probleem, Posters.nl beschikt over een eigen lijstenmakerij.