Nirvana Posters

1 - 3 van 3

 • Quickview

  Nirvana Smiley Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Nirvana Alley Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Nirvana Nevermind Poster 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  € 6,95

1 - 3 van 3

Nirvana posters

Smells like teen spirit, Come as you are en Lithium. Een kleine greep uit de vele hits van Grungeband Nirvana. De band was van 87 tot 94 actief. Toen maakte icoon Kurt Cobain een eind aan zijn leven. Maar nog steeds wordt de muziek veel gedraaid. Met een Nirvana poster aan je muur, heb je je eigen kleine eerbetoon aan Kurt Cobain. En kun je lekker hard meezingen, met de band op de achtergrond.

Nevermind

Op Posters.nl vind je diverse Nirvana posters. Je kunt natuurlijk een poster bestellen van de gehele band. Of juist een album cover, zoals het bekende beeld van Nevermind. De smiley van Nirvana is ook kenmerkend voor de band. Dus ook die is op poster te verkijgen. Daarnaast vind je hier posters met beelden uit een live optreden. Zo kun je de band altijd in actie zien!

Zo bestel je de Nirvana posters

De posters van Posters.nl zijn scherp geprijsd en van goede kwaliteit. Scoor je favoriete Nirvana posters voor 17:00 uur, en je kunt ze de volgende werkdag al ophangen! De voorraad check je eenvoudig door op de poster te klikken. Je nieuwe Nirvana poster wil je natuurlijk goed beschermen. Met een lijst om de poster kan deze beter tegen een stootje. Ook ziet het er mooi uit en komt de poster beter tot zijn recht. Posters.nl heeft een eigen lijstenmakerij, waar voor ieder formaat een lijst gemaakt kan worden. Dat is dus zo geregeld!