Olly Murs Posters

1 - 4 van 4

 • Quickview

  Olly Murs Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Olly Murs Dance Poster 40x50cm

  40 × 50 cm

  € 4,95
 • Quickview

  Olly Murs Suit Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  Prijs: € 6,95

  Special Price € 2,95

 • Quickview

  Olly Murs POster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95

1 - 4 van 4

Olly Murs posters

De Britse Olly Murs bewees maar weer eens dat je een talentenjacht als X-Factor niet per se hoeft te winnen om een succesvolle carrière te hebben. In 2010 werd hij namelijk slechts tweede, maar zijn carrière zit sindsdien in de lift. Hij is een echte entertainer, houdt van dansen en zingen en heeft heel wat nummer 1 hits geschreven. Het aanstekelijke nummer Dance with me tonight verscheen zelfs op de soundtrack van de The Muppets film. Olly is al een grote naam in de VS en de UK, maar is nu ook langzamerhand Nederland aan het veroveren. Onder andere door middel van leuke Olly Murs posters.

Stoere en vrolijke Olly Murs posters

Als artiest heeft Olly diverse gezichten. Zo kan hij heel serieus zijn in zijn ballads, is hij zeer vrolijk en uitbundig als het gaat om zijn aanstekelijke liedjes of als hij presenteert, ja dat kan hij ook! Maar als het moet kan hij ook de stoere kant van zijn persoonlijkheid naar boven toveren. Al deze facetten van zijn persoonlijkheid kom je ook tegen op de diverse, kleurrijke en zwart-wit Olly Murs posters van Posters.nl.

Bestel makkelijk Olly Murs posters

Haal makkelijk en snel Olly Murs posters in huis door deze te bestellen via Posters.nl. Bestel vandaag nog de hoge kwaliteit posters en je ontvangt Olly de volgende werkdag al bij je thuis. Dit geldt ook als leveringsvoorwaarde wanneer je de poster plus lijst bestelt. Zorg dat je Olly Murs poster, net zoals Olly zelf, er altijd tiptop uit ziet en bestel er een perfect bijpassende lijst bij.