One Direction Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    One Direction Liam Poster 61x91.5cm

    61 × 91,5 cm

    € 6,95

1 - 1 van 1

One Direction posters

En ineens waren ze daar: Harry, Liam, Zayn, Niall en Louis. Beter bekend als de nieuwe boy bandsensatie One Direction. De vijf jongens uit de UK en Ierland deden eerst individueel mee aan de Britse variant van X-Factor in 2010, maar kwamen allen niet door. Maar eenmaal samengevoegd tot nieuwe boy band was de revolutie ontketend. De jongens zijn niet meer weg te denken uit de hitlijsten. En menig meisjeshart gaat sneller kloppen als ze de bandnaam alleen al hoort. Voor al die meisjes heeft Posters.nl een speciale sectie met One Direction posters ingericht. Die wil jij toch ook aan je muur hangen?

Alleen maar One Direction posters

Wil jij je kamer ook wel behangen met alleen maar One Direction posters? Dan ben je bij Posters.nl aan het juiste adres. Hier vind je de mooiste posters van de band (met handtekeningen van de boys!), maar ook van Niall, Liam, Harry, Zayn en Louis alleen. Hang bijvoorbeeld Harry boven je bed en Liam op de deur. Of vind je ze stiekem allemaal even leuk? Dan hang je een grappige of serieuze poster van hun allemaal aan de muur van je slaapkamer.

One Direction posters plus lijst

De jongens van One Direction verdienen het toch eigenlijk om ingelijst te worden? Bij Posters.nl bestel je naast de poster makkelijk mooie, voordelige lijsten. Ook andere posterophangsystemen bestel je makkelijk bij de poster mee. Hoef je niet met plakbandjes de posters te beschadigen. Wil je de boys snel in huis hebben? Bestel dan vandaag je favoriete One Direction posters en ze worden de volgende werkdag al bij je thuis bezorgd.