Paramore Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Paramore Studio Poster 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Paramore Cover Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95

1 - 2 van 2

Paramore posters

Paramore posters stralen dezelfde energie uit als de band zelf. Opvallend is de zangers: Hailey Williams. De band komt uit Franklin, Tennessee in Amerika en is opgericht in 2004. De muziek die ze maken is aansprekende rock-pop-emo met punk invloeden. Het zijn karaktervolle nummers vol positieve energie met een hoge kwaliteit wat betreft de uitvoering. Vanaf hun eerste album 'All we know is falling' zijn ze dan ook al succesvol. De roodharige zangeres is de spil van de groep. Bassist Jeremy Davis speelt ook al langere tijd mee, Taylor York, gitarist met klasse, is erbij sinds het album Riot in 2007.

Goede muzikanten met een sterke uitstraling

Paramore poster zijn kleurrijke kwaliteitsfoto's van deze jonge band. Omdat de samenstelling van de groep af en toe veranderd zie je ze soms met z'n drieën, vieren of vijven afgebeeld. Het zijn geposeerde foto's met een mooie layout. Paramore posters zijn precies wat je nodig hebt om je kamer een goede uitstraling te geven.

Bestel snel en makkelijk je Paramore posters bij Posters.nl

Misschien heb je al eens de gelegenheid gehad de band in het echt te aanschouwen, ze toeren namelijk veel. In elk geval kun je ze altijd zien op de Paramore posters. Bestel ze snel. Als echte fan kan je de poster ook laten inlijsten in de lijstenmakerij van Posters.nl. Een alternatief is een wissellijst waar je de poster zelf in kunt doen, of posterstrips, beide ook te bestellen bij Posters.nl.