Ramones Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Rocket to Russia

    61 × 91,5 cm

    € 8,95

1 - 1 van 1

Ramones posters

De Ramones posters zijn een ode aan deze originele band. In de jaren zeventig begon een stroming in de pop- en rockmuziek die punk genoemd werd. Deze muzikanten streefden naar een beleving van muziek die essentieel is. Ze maakten korte nummers met weinig verschillende akkoorden, met een zekere felheid gebracht en spraken zich uit tegen de heersende orde. De Ramones worden beschouwd als de eerste grote punkgroep omdat zij de eersten waren die werkelijk tot grote hoogten stegen. Alle bandleden noemden zich Ramone van hun achternaam. Zo had je Johny (gitaar), Joey (zanger). Tommy (drums), Dee Dee (bas) en Marky (verving Tommy) Ramone en later ook nog Richie, Elvis en C.J.

Zwarte look

De Ramones posters zijn net zo simpel en overtuigend als de groep zelf. Kenmerkend voor hun uiterlijk waren hun zwarte leren jasjes en spijkerbroeken. Ze hebben heel veel optredens gedaan over de hele wereld. Hun muziek was niet mainstream maar wel bekend. Hun bekendste nummer voor het grote publiek was Rock & Roll High School. Het nummer Pinhead van het album Leave Home bevat het bekende refrein Gabba gabba hey. Met hun album Rocket to Russia hadden ze hun grootste commerciële succes.

Bestel snel en makkelijk je Ramones posters

Deze Ramones posters moet je aan je muur hebben als je houdt van punk- en rockmuziek in zijn meest elementaire vorm. Vandaag besteld betekent dat je ze de eerstvolgende werkdag ontvangt. Nog mooier worden de posters als je ze laat inlijsten in de eigen lijstenmakerij van Posters.nl.