Red Hot Chili Peppers Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    Red Hot Chili Peppers Logo Poster 61x91.5cm

    61 × 91,5 cm

    € 6,95

1 - 1 van 1

Red Hot Chili Peppers posters

The Red Hot Chili Peppers betaan al sinds 1983. De Californische band speelt funk, rap, pop, gecombineerd met rock muziek. Nog steeds komen er nieuwe nummers uit en zijn ze regelmatig aan het toeren. Hun optredens kenmerken zich door de vitale energie en kracht op het podium. Juist door deze live shows hebben ze met de jaren een enorme schare fans opgebouwd. Ook zo'n fan van de Amerikaanse band? Scoor nu de mooiste Red Hot Chili Peppers posters.

By the Way

De bandleden zijn door de jaren heen nog wel eens veranderd. Zo zijn John Frusciante, Hillel Slovak, Jack Irons en Dave Navarro allemaal ex-bandleden. Tegenwoordig bestaat de band uit Anthony Kiedis, Chad Smid, Flea en Josh Klinghoffer. Deze vier bandleden zijn ook op de Red Hot Chili Peppers posters te vinden. Op de poster Red Asterix is de hele band te zien. Ook is er een poster met verschillende snapshots van de band. Uiteraard zit je voor het bandlogo ook goed bij Posters.nl.

Red Hot Chili Peppers posters bestellen

Al je favorieten Red Hot Chili Peppers posters, bestel je snel en eenvoudig op Posters.nl. De posters die op voorraad zijn en voor 17:00 uur besteld worden, heb je de volgende werkdag al binnen! De maten van de posters zijn verschillend en altijd scherp geprijsd. Posters.nl heeft een eigen lijstenmakerij. Je kunt dus voor ieder formaat poster een perfect passende lijst bestellen. Met een lijst om de poster blijft deze goed beschermd, en dus langer mooi.