Rolling Stones Posters

1 - 3 van 3

 • Quickview

  The Rolling Stones - Lips

  40 × 40 cm

  € 12,95
 • Quickview

  The Rolling Stones Graffiti Lips Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  The Rolling Stones Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95

1 - 3 van 3

The Rolling Stones posters

De Engelse rockband Rolling Stones is opgericht in 1962 en still going strong! De mannen gaan nog steeds veel festivals af en weten hoe ze een feestje moeten bouwen. Als echte Stones fan wil je natuurlijk een van The Rolling Stones posters thuis ophangen. Die kun je hier bij Posters.nl bestellen. Kijk rustig rond tussen de verschillende The Rolling Stones posters om je favoriete poster te scoren!

De beroemde rode tong

Het veelzijdige aanbod maakt dat er voor iedereen iets bij zit. Zo is er natuurlijk het bekende bandlogo op poster te vinden. Dit zelfs in meerdere uitvoeringen en verschillende formaten. Je kunt de Lips bijvoorbeeld in graffiti stijl bestellen, mét of zonder bandnaam. Paint It Black is dan wel een tophit van de Stones, maar als je liever wat kleur hebt, is de Rolling Stones PopArt poster daar perfect voor. De posters van Posters.nl zijn allemaal scherp geprijsd.

Service van Posters.nl

The Rolling Stones posters bestel je makkelijk op Posters.nl. Klik op de gewenste Stones poster om te zien of deze op voorraad is. Is dit het geval? Dan kun je de volgende werkdag al van je nieuwe poster genieten. Het is bij Posters.nl mogelijk om je poster in te lijsten. De eigen lijstenmakerij van Posters.nl maakt dit heel eenvoudig. Er kan voor ieder formaat poster een passende lijst gemaakt worden.