Sex Pistols Posters

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Sex Pistols posters

Sex Pistols posters staan voor een tijdperk. De Sex Pistols zorgden tussen 1975 en 1979 voor veel ophef met hun ongebreidelde energie. In de jaren '70 ontstond de muziekstroming punk rock, als een reactie op gladde pop- en discomuziek en op de maatschappij in het algemeen, die als kleinburgerlijk en hypocriet werd gezien. Anarchy in the UK was de eerste single in 1976. Veel mensen vonden dit nummer spectaculair en het was dan ook een instant hit. Sommige mensen waren geschokt door het taalgebruik van het viertal. Even later verscheen hun eerste album: Never mind the Bollocks, Here's the Sex Pistols. John Lyndon alias Johnny Rotten was het gezicht en de zanger van de band.

Sex Pistols: eeuwige roem

Sex Pistols posters zijn prachtige foto's van John Lyndon, Steve Jones, Glen Matlock en Paul Cook. Ook Sid Vicious, vervanger van Matlock sinds 1977, staat op enkele Sex Pistols posters. Hij had een groot charisma. De Sex Pistols waren door en door Engels. Hun nummer God save the Queen werd weliswaar als oneerbiedig beschouwd, maar dat droeg natuurlijk alleen maar bij aan hun roem.

Bestel snel en makkelijk je Sex Pistols posters bij Posters.nl

Deze mooie posters bestellen is makkelijk. Zodra je ze besteld hebt, worden ze de eerstvolgende werkdag bij je thuis bezorgd. Het unieke karakter van de Sex Pistols posters wordt nog specialer in een op maat gemaakte lijst. Zo blijft de poster ook mooi. Posters.nl biedt deze service aan in de eigen lijstenmakerij. Of kies voor wissellijsten of posterstrips, voor een heel andere look.