Stone Roses Posters

Er komen geen producten overeen met de selectie.

The Stone Roses posters

The Stone Roses is een Britse rockgroep die begin jaren '90 immens populair was. Hoewel de band na een reünie in 2012 bij de liefhebbers opnieuw een ongekend succes was, is een nieuw studioalbum er nooit meer van gekomen. Dat wil niet zeggen dat liefhebbers van The Stone Roses de band hebben afgeschreven. Hun grootste Nederlandse hit, Fools Gold, wordt met grote regelmaat gedraaid. De echte liefhebber hangt natuurlijk een van de mooie The Stone Roses posters aan de muur. De posters doen het ook perfect als artwork in een muziekcafé of -lokaal.

Coole The Stone Roses posters

The Stone Roses staan bekend om het prachtige artwork van de albumcovers. Het is dan ook geen wonder dat deze als losse posters of als compilatieposters zijn opgenomen in de collectie "The Stone Roses posters" van Posters.nl. De coverposters zijn vierkant, net als een cd- of lp-hoes. Zelfs als je niet van de muziek houdt, zijn het prachtige kunstwerken om je huiskamer mee op te sieren. Voor liefhebbers van de band zijn er uiteraard ook bandposters in de collectie te vinden.

Bestel makkelijk The Stone Roses posters

De prachtige kunstwerken van The Stone Roses posters bestel je makkelijk via Posters.nl. Kies je favoriete poster en lijst hem meteen virtueel in, zodat je kunt bekijken hoe de poster er ingelijst uit komt te zien. Er is altijd een perfect passende lijst uit eigen lijstenmakerij te vinden, ook voor de vierkante posters. Bestel vandaag nog je favoriete poster, al dan niet met lijst, en ontvang deze binnen één werkdag.