Wanted Posters

1 - 1 van 1

  • Quickview

    The Wanted Twilight Poster 40x50cm

    40 × 50 cm

    € 4,95

1 - 1 van 1

Wanted posters

The Wanted is een Britse boyband die in 2010 naar de top van de Engelse hitlijsten schoot. Hun single All Time Low stond op nummer één in de zomer van dat jaar en bleef maar liefst 11 weken in de top 40. Liefhebbers van hun muziek vinden hier met groot gemak posters van deze jongens. Je hangt ze snel in de slaapkamer, al dan niet met een bijpassende lijst. Deze stel je zelf samen met behulp van de lijstenmaker van Posters.nl. Zo komen jouw The Wanted posters het allerbest tot hun recht.

The Wanted posters voor de trendy tienerkamer

Veel tieners hebben posters van hun favoriete boybands aan de muur hangen. The Wanted posters zijn dan ook bij uitstek geschikt als cadeau voor de fans. De posters zijn gemaakt met hoge resolutie foto’s. Ook de kleinste details zijn scherp weergegeven. De tieneridolen op posterformaat worden maximaal bewonderd. Voor iedere tiener is er wel iets moois te vinden. Naast The Wanted posters biedt Posters.nl ook posters van andere boybands als One Direction.

De leden van The Wanted zijn sinds 2014 uit elkaar en inmiddels bezig met een eigen solocarrière. Maar zoals wel meer boybands komen ze op een gegeven moment weer bij elkaar. Het is niet ondenkbaar dat The Wanted eenzelfde richting uitgaat. Zodra zij weer samen op een podium staan zorgt Posters.nl ongetwijfeld voor een nieuwe lichting muziekposters. Met een snelle bezorgdienst heb jij deze nieuwe aanwinst bliksemsnel aan de slaapkamermuur hangen. Elke bestelling wordt zo gauw mogelijk bij jouw thuis afgeleverd. Je hoeft dus nooit lang te wachten op jouw The Wanted posters.

Je vindt posters van jouw favoriete boybands uiteraard ook in tijdschriften. Deze zijn vaak een stuk kleiner, van een lagere fotokwaliteit en je ziet altijd die kleine gaatjes in het midden van de nietjes. De The Wanted posters van Posters.nl zijn een aardig stukje groter. Zo komen Max, Siva, Jay, Tom en Nathan nog net een stukje dichterbij.

Posters.nl, jouw posterspecialist

Een snelle service en hoge kwaliteit posters hebben Posters.nl vele tevreden klanten opgeleverd. Ontdek het overzichtelijke aanbod en raak overtuigd van de lage prijzen. Je vindt hier ruim 20.000 decoratieve artikelen. Van vlaggen tot fotobehang, Posters.nl doet zijn best om iedereen te kunnen voorzien in zijn ofhaar wensen. Je vindt The Wanted posters evenals vele andere muziekposters netjes gesorteerd voor jouw gemak. Kijk snel wat er allemaal te ontdekken valt en vind een mooie nieuwe verfraaiing van jouw huis.