Opruiming

1 - 5 van 5

 • Quickview

  Stuttgart

  50 × 70 cm

  Prijs: € 17,95

  Special Price € 7,95

 • Quickview

  Sonnenblumen

  50 × 100 cm

  Prijs: € 36,95

  Special Price € 17,95

 • Quickview

  Pixie Lott - Leer

  61 × 91,5 cm

  Prijs: € 8,95

  Special Price € 1,95

 • Quickview

  Wales - Flag

  91,5 × 61 cm

  Prijs: € 8,95

  Special Price € 1,95

  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Moshi Monsters - Wereldkaart

  91,5 × 61 cm

  Prijs: € 8,95

  Special Price € 6,71

1 - 5 van 5

Opruiming als blikvangers in je interieur

Mooie en stijlvolle Opruiming aan je muur vormen een echte blikvanger voor in je interieur. Opruiming zijn een manier om je eigen stijl te verwerken in je huis. Verrijk je muur en kies voor betaalbare producten die je mooi vindt. Kies bijvoorbeeld voor stijlvolle als je hiervan houdt. Zo weet iedereen waar je interesses liggen en wat je mooi vindt. Ken je de interesses van je vrienden en familie? Doe Opruiming cadeau voor een verjaardag, een housewarming of gewoon zomaar!

Opruiming in alle soorten en maten

Het assortiment bevat duizenden producten met uiteenlopende onderwerpen en in verschillende formaten. Zoek tussen de categorieën naar de Opruiming van je voorkeur of vind snel je favoriete posters door het assortiment slim te sorteren. Aan de linkerkant sorteer je gemakkelijk op prijs, vorm, formaat en op beschikbaarheid van je favoriete producten in de voorraad. Welke specifieke posters je ook zoekt, je vindt online gemakkelijk en snel wat je zoekt. Zoek en vind Opruiming uit duizenden!

Opruiming professioneel inlijsten

Opruiming krijgen extra glans en komen het best tot hun recht als je ze ingelijst aan je muur hangt. Voor alle Opruiming in het assortiment is een bijpassende lijst beschikbaar. Kies tussen standaard wissellijsten van aluminium, hout of kunststof en inlijstingen op maat gemaakt in onze eigen lijstenmakerij. Voor een unieke inlijsting op maat doorloop je online 3 stappen waarbij je achtereenvolgens kiest voor de lijstsoort, de glassoort en eventueel een passe-partout naar keuze. Maak posters extra bijzonder met een bijpassende inlijsting.