Graffiti Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Reilly - Heart

  40 × 50 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Reilly - Face

  61 × 91,5 cm

  € 8,95

1 - 2 van 2

Graffiti posters

Graffiti is niet uit het straatbeeld weg te denken en wordt tegenwoordig als officiële kunstvorm gezien. Daardoor zijn er steeds meer liefhebbers van graffiti te vinden. Ben jij een van ze? Haal dan de mooiste stukken in huis!

Graffiti posters

Posters.nl heeft een selectie gemaakt van de mooiste graffiti posters van de beste kunstenaars op dit gebied. Een graffiti poster is een eyecatcher in elke woonruimte en geeft altijd stof om over te praten. Kenmerken van graffiti posters zijn het uitdagende lijnenspel en gebruik van felle kleuren. In de wereld van graffiti kan bijna alles en met een dergelijk kunstwerk aan de muur kies je voor een schouwspel dat een overweldigende indruk achter laat. Kies bijvoorbeeld voor 'Heart' of 'Face' van kunstenaar Reilly. Bij Posters.nl kun je ook meteen je graffiti poster laten inlijsten of kiezen voor een ander ophangsysteem. Twijfel je wat mooi zal staan? Op de website kun je een preview zien van de door jou gekozen poster met een lijst er omheen.

Graffiti posters bestellen

Posters.nl beschikt over een eigen lijstenmaker. Hierdoor heb je jouw ingelijste poster de volgende werkdag al in huis. Je poster wordt verstuurd in een stevige kartonnen doos. Past de poster toch niet in je interieur? Geen probleem, stuur het binnen 15 dagen gerust terug. Op deze manier profiteer je van snelle levering en goede kwaliteit.