Ballet Posters

1 - 3 van 3

 • Quickview

  Hazel Bowman Angel Wings Poster 30x91.5cm

  30 × 91,5 cm

  € 7,95
 • Quickview

  Satin Shoes Poster 40x50cm

  40 × 50 cm

  Prijs: € 15,95

  Special Price € 4,95

 • Quickview

  Isaac Mullins

  50 × 70 cm

  € 41,95

1 - 3 van 3

Ballet posters

Ieder meisje droomt ervan om een prima ballerina te worden. Dansend in mooie tutu’s op spitzen maak je pirouettes, arabesken en misschien wel een pas de deux. De ballet posters van Posters.nl wekken al deze dromen tot leven. Van schattige ballerinaatjes tot gepassioneerde danseressen die hun ziel en zaligheid in de dans leggen. Dit zijn de Ballet posters die je thuis, op een meisjeskamer of op de balletschool ophangt. En niet alleen als inspiratie, maar vooral ook als kunst.

Ballet posters in kleur en zwart-wit

De passie voor de dans komt helemaal naar voren in de ballet posters van Posters.nl. Prachtige poses, een poster vol afgetrapte spitzen en de puurheid van de dans worden allemaal op een zeer bijzondere wijze belicht. Droom weg bij de zwart-wit foto’s. Vind je inspiratie in de prachtige kleuren en de gracieuze dansers. Of bestudeer de poses en dans ze na. Alle posters zijn van hoge kwaliteit en zijn in verschillende formaten te bestellen. Welke kies jij?

Bestel je Ballet posters bij Posters.nl

De mooiste ballet posters bestel je makkelijk en snel bij Posters.nl. Uiteraard kies je er een mooie lijst voor. Kies bijvoorbeeld voor een standaard wissellijst. Of maak je poster echt speciaal, door te kiezen voor een handgemaakte lijst uit de eigen lijstenmakerij. Kies de perfecte lijst die de emotie van de poster nog meer benadrukt. Bestel vandaag je poster plus lijst en je ontvangt deze de eerstvolgende werkdag. Dan hoef je alleen nog maar de beste plek uit te zoeken om jouw nieuwe ballet poster op te hangen.