Vliegtuigen Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Canadian Colonial Airways - 1939

  70 × 50 cm

  € 21,95
 • Quickview

  Amerikaanse Vliegtuigen X-planes 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  € 19,95

1 - 2 van 2

Vliegtuigen Posters

Dik honderd jaar geleden stegen de eerste vliegtuigen op en ze spreken nog altijd tot de verbeelding. Vliegtuigen zijn in die relatief korte periode enorm gegroeid als middel van transport. Ze vervullen vandaag de dag een divers pakket aan verschillende taken. Van grote passagiersvliegtuigen tot luxe privéjets of supersnelle straaljagers. Veel van deze vliegtuigen lenen zich goed voor posters. Je hebt een prachtige plaat van een stijlvol gevechtsvliegtuig snel aan jouw muur hangen. Ook voor bijvoorbeeld kinderkamers is dit een prachtige verrassing voor je zoon of dochter. Posters.nl biedt een brede selectie aan posters van vliegtuigen en transport. Kijk snel rond en ontdek de poster die precies aansluit op jouw behoeften.

Kies hier vliegtuigen als posters of fotobehang

Naast posters van legendarische modellen vliegtuigen heeft Posters.nl ook plaatjes van verzamelingen. Denk bijvoorbeeld aan afbeeldingen van allerlei experimentele of eenmalig gemaakte vliegtuigen. Of misschien de verschillende vliegtuigen die tijdens een oorlog werden gebruikt. Naast een mooi stukje verfraaiing zijn posters met vliegtuigen ook een leerzame toevoeging. Met al deze diverse stijlen past een poster van vliegtuigen in elk huishouden. Je vindt hier met gemak de poster die bij jou past als liefhebber van transport en luchtvaart.

Wanneer het gaat om posters van vliegtuigen mogen de gevechtsvliegtuigen niet ontbreken. Met een vlijmscherpe resolutie heeft Posters.nl afbeeldingen van verschillende modellen. Denk aan de populaire SR-71 Blackbird, het allersnelste militaire vliegtuig ooit. Onze eigen F16 of de bekende F14 met de draaibare vleugels is ook van de partij. Tevens mag de nieuwere Amerikaanse F22 met zijn moderne vormgeving niet ontbreken.

Tenslotte zijn vliegtuigen in films al langer populair. Een nieuwe stap hierin is de Disneyfilm Planes. De karakters van deze film zijn verkrijgbaar in posterformaat bij Posters.nl. Een mooie toevoeging aan de kamer van de allerjongste vliegtuigenthousiastelingen. Andere posters op het vlak van transport zoals boten, treinen en auto’s zijn uiteraard ook hier leverbaar.

Posters.nl, voor posters in een omlijsting op maat

Heb je een mooie poster kunnen vinden? Zolang je voor 17:00 uur bestelt zet Posters.nl alles op alles om jou van dienst te zijn. Mocht wat je zoekt niet op voorraad zijn dan geeft de site aan wanneer deze waarschijnlijk wordt bezorgd. Naast posters kan je ook meteen bijpassende omlijsting erbij nemen. Dankzij een eigen lijstenmaker levert Posters.nl naast standaard omlijsting ook maatwerk. Deze lijsten sluiten zo perfect aan op jouw verwachtingen. Bestel nu een prachtige verrijking voor jouw woning bij Posters.nl.

Posters van vliegtuigen en andere middelen van transport online kopen doe je bij een specialist als Posters.nl.