Chelsea Posters

1 - 2 van 2

 • Quickview

  Chelsea Terry Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Chelsea Terry 14/15 Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95

1 - 2 van 2

Chelsea FC voetbal posters

Chelsea is één van de grotere voetbalclubs in Groot-Brittanië. Al ruim honderd jaar staan zij regelmatig bovenaan in de Britse liga’s. De club is meervoudig kampioen in de Premier League, de FA Cup en de League Cup. Ook in het Europees voetbal doet Chelsea geen slechte zaken. Twee Europacups, een Europa League en de Champions League staan allen in de prijzenkast. Niet veel andere clubs kunnen deze prestaties evenaren. Alleen Ajax, Juventus en Bayern München hebben alle drie de Europese competities kunnen winnen. Met al dit succes bouwde Chelsea ook een grote fanclub. Posters.nl biedt als expert qua voetbalposters deze fans met posters van losse spelers of het hele team.

Chelsea posters in alle soorten en maten

Een foto van jouw favoriete speler van Chelsea mag natuurlijk niet ontbreken. Voor elke Chelsea fan heeft Posters.nl iets moois klaar liggen. De posters worden up-to-date gehouden zodat de nieuwste helden van de club altijd beschikbaar zijn. Wil je meer dan alleen één of twee spelers? De volledige line-up is ook elk jaar beschikbaar in posterformaat. Laat het voetbal door middel van posters hoogtij vieren in jouw huis of kamer.

Je koopt hier gemakkelijk posters van alle topspelers van Chelsea. Deze zijn van hoge kwaliteit en worden goed verpakt. Naast deze zorgvuldigheid levert Posters.nl altijd zo snel mogelijk. Vaak is jouw poster al na één werkdag geleverd. Deze combinatie van kwaliteit en snelheid heeft voor vele tevreden klanten gezorgd. Is iets even niet op voorraad dan zie je meteen wanneer dit artikel bij jou bezorgd kan worden.

Uiteraard zijn er naast Chelsea ook veel voetbalposters voor fans van andere clubs. Voor veel van hen bieden wij dezelfde onderwerpen per club aan. Denk hierbij aan foto’s van de topspelers of een plaatje van het hele team. Je vindt met gemak de spelers waar jij naar op zoek bent op voetbalposters.

Ruim 20.000 posters voor jou bij Posters.nl

Of Chelsea haar reeks overwinningen voort kan zetten is niet belangrijk. Posters.nl zorgt dat elke voetbalfan goed is voorzien. Posters over voetbal of een eindeloos aantal andere onderwerpen doorzoek je hier allemaal gemakkelijk. Posters.nl brengt jouw gekozen voetbalposters zo snel mogelijk bij jou thuis. Ook voor een mooie omlijsting ben je aan het juiste adres. Er zijn mogelijkheden voor zowel standaardlijsten als een op jouw specifieke wensen afgestemde lijst.

Bestel snel posters, fotobehang of meer uit het rijke assortiment van Posters.nl. Je kan snel genieten van jouw gloednieuwe verfraaiing.