Tottenham Hotspur Posters

1 - 4 van 4

 • Quickview

  Tottenham Kane 18-19 Poster 61x91.5cm

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Tottenham Kane 17/18

  61 × 91,5 cm

  € 6,95
 • Quickview

  Tottenham Team 16/17 Poster 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  Prijs: € 6,95

  Special Price € 3,95

 • Quickview

  Tottenham Hotspur Team Foto 15/16 Poster 91.5x61cm

  91,5 × 61 cm

  Prijs: € 6,95

  Special Price € 3,95

1 - 4 van 4

Tottenham Hotspur

Tottenham Hotspur is een van de grote namen op Brits voetbalgebied die ook veel Nederlandse aanhangers bij de fanschare kan rekenen. De aanhangers willen natuurlijk graag posters van deze gigant uit het buitenlands voetbal. De ‘Spurs’ zijn een van de alleroudste Britse voetbalclubs en van meet af aan geliefd bij de Britten en ons Nederlanders. Onder aanvoering van toptrainer Pochettino viert het team al jarenlang een zegetocht.

Wil jij hun overwinningen vereeuwigen aan je muur middels een poster kijk dan snel bij de ruime sortering voetbalposters. Van Tottenham Hotspur zijn er teamfoto’s van de twee laatste seizoenen. Daarnaast portretten en actiefoto’s van voormalig spelers uit oude seizoenen. De afgelopen kwart eeuw gooide het elftal hoge ogen bij het Europees voetbal en sieren hun posters dan ook menig slaapkamer of woonkamer van de fan van het Britse voetbal.

Spelersfoto’s, groepsfoto’s en actiefoto’s op posters van Tottenham Hotspur

Laat het succes uit het White Hart Lane Stadium in Londen bij jou in huis toe met de mooiste foto’s op speciaal dik posterpapier. De aanhang van de wit-blauwen zal maar wat graag actiescènes van een populaire middenvelder als Christian Eriksen of spitsen als Harry Kane en Vincent Janssen aan de muur willen. Dit soort voetbalposters zijn al verkrijgbaar voor enkele euro’s, dus sla je slag!

Posters.nl heeft meer dan twintigduizend items in zijn online winkel en vooral als het aankomt op voetbalposters is er veel te vinden. Meestal maar niet altijd zijn deze uit voorraad te leveren. De levertijd is afhankelijk van de beschikbaarheid in de grote magazijnen van Posters.nl. In de regel wordt jouw poster binnen één dag verwerkt en heb je hem dus snel in huis. In de andere gevallen staat de geschatte levertijd vermeld.

Nog meer service door een persoonlijk account

Als je een persoonlijk account aanmaakt en hierop inlogt als je iets wil bestellen heeft dat verschillende voordelen. Omdat je gegevens dan zijn opgeslagen wordt je sneller geholpen en kun je een online verlanglijst aanmaken en in je aanklikgeschiedenis terugkijken. Jouw lievelingsposters of andere producten van Posters.nl kun je dus heel makkelijk terugvinden met een eigen account.

Snel bestellen, veilig betalen en betaalbare prijzen zijn bij Posters.nl de normaalste zaak van de wereld. Ook het serviceniveau is hoog. Zo werd Posters.nl door Trustpilot beoordeeld met het stempel uitstekend en ontving ze een 8,9 uit 10 als klantwaardering.

Voor voetbalposters van Tottenham Hotspur of andere clubs uit het Britse voetbal moet je bij Posters.nl zijn!