Houten Wandplaten

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Houten wandplaten

In een ver verleden zag je houten wandplaten hoogstens in winkels en cafés. Tegenwoordig is dat veranderd, want houten wandplaten zijn een gewild accessoire geworden in mensen die een nostalgische of meer naturel houtlook in hun interieur willen. Bij een gespecialiseerde webshop als Posters.nl is keuze uit vele houten wandplaten die je vroeger nog overal als reclamebord zag hangen. Afhankelijk van het thema doen houten wandplaten het goed in je slaapkamer, woonkamer of keuken. Deze borden met retro vintage design passen goed bij je als je een meer nostalgische smaak hebt. Ook zijn houten wandplaten geschikt om het strakke lijnenspel van een modern interieur van een wat warmer karakter te voorzien.

Houten wandplaten die in trek zijn bij deze online winkel zijn bijvoorbeeld de authentieke reclameborden van Heinz tomatenketchup. Van een geheel andere orde zijn wandplaten van hout van een populaire film als Despicable Me. Ook is er keus uit houten wandplaten van bijvoorbeeld hartjesafbeeldingen of een wereldkaart. Volop keus dus als je een van hout in je interieur houdt of een origineel cadeau zoekt.

Van vintage reclameborden tot bioscoopfilms op houten wandplaten

Behalve een cadeau voor een vriend of familielid kun je nog veel meer met houten wandplaten. Overweeg bijvoorbeeld om in plaats van één plaat een kale wand te verfraaien met een collage van meerdere wandplaten. Het onderstreept je goede smaak met zo’n authentieke hout-look. De houten borden biedt deze online winkel je aan in vele afmetingen.

Zoals gezegd zitten in het reusachtige assortiment van Posters.nl niet alleen retro afbeeldingen op hout. Kijk ook eens bij het kopje ‘posterboards’ of ‘metalen wandplaten’ om je keus te vergroten. Bij de genoemde zoekwoorden tref je bijvoorbeeld ook borden van een muzikant als Bob Marley of leuke plaatjes uit de cartoonserie ‘Liefde is…’. Ook de metalen wandplaten van Posters.nl kunnen net zo mooi zijn als hout, dat is afhankelijk van je smaak en voorkeur.

Houten wandplaten online bestellen bij Posters.nl

Kies op de site van Posters.nl een trefwoord en je vindt snel wat je zoekt. Selecteer op prijs, vorm of afmeting. Soms is een wandplaat net even niet voorradig tussen de meer dan 20.000 producten van deze webshop. In zo’n geval krijg je je wandplaat doorgaans een dag later dan je van Posters.nl mag verwachten.

De grootste collectie houten wandplaten op internet vind je bij Posters.nl. Het afrekenen is uiteraard honderd procent veilig en mogelijk via iDeal, PayPal of creditcard. Wandplaten kunnen tot maximaal twee weken worden geretourneerd. Je bestelde houten bord wordt dan gratis vervangen of je krijgt het aankoopbedrag terug.

Houten wandplaten online aanschaffen doe je bij Posters.nl!