Posters.nl zakelijk

Posters.nl biedt u de gelegenheid om ook zakelijk van alle voordelen van Posters.nl te profiteren. Of het nu gaat om het voordelig leveren van grote aantallen producten, het organiseren van inspirerende marketingacties of structureel samenwerken in een partnership, Posters.nl staat voor u klaar.

Grote aantallen, hoge korting!

Op zoek naar grote aantallen posters, canvasdoeken of kant en klare schilderijen? Dan bent u bij Posters.nl aan het juiste adres. Onze producten zijn standaard laag geprijsd, maar het wordt nog aantrekkelijker bij bestelling van grotere aantallen. De exacte volumekorting is afhankelijk van de grootte van uw bestelling. Neem contact met ons op voor een korting op maat!

Collectie

Wij hebben meer dan 20.000 poster en kunstdrukken in ons assortiment. Hieruit kunt u prachtige werken kiezen in de door u gewenste stijl of passend bij de door u gekozen uitstraling.

Inlijsten

Al onze lijsten worden met de hand gemaakt in onze eigen lijstenmakerij. Wij bepalen exact de maat van uw poster of kunstproductie en zorgen dat deze, met of zonder passe-partout, strak in de lijst van uw keuze komt. Wij staan voor 100% kwaliteit. U hoeft het schilderij alleen nog op te hangen, Posters.nl verzorgt de rest!

                   


Wilt u een passende offerte of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via sales@posters.nl of bel onze klantenservice tel 0226-331339. Wij helpen u graag!