Posterstrips Wit

1 - 11 van 11

 • Quickview

  Kunststof Display Strip Wit 91cm

  Diverse afmetingen

  € 11,95
 • Quickview

  Kunststof Display Strip Wit 61cm

  Diverse afmetingen

  € 9,95
 • Quickview

  Kunststof Display Strip Wit 50cm

  Diverse afmetingen

  € 7,75
 • Quickview

  Kunststof Display Strip Wit 40cm

  Diverse afmetingen

  € 6,75
  • Op werkdagen voor 15:00 uur besteld, dezelfde dag verzonden (mits op voorraad)
  • Gratis verzending bij bestellingen vanaf €25,-
 • Quickview

  Postersstrips Wit 70cm

  Diverse afmetingen

  € 3,50
 • Quickview

  Posterstrips Wit 100cm

  Diverse afmetingen

  € 3,95
 • Quickview

  Posterstrips Wit 62cm

  Diverse afmetingen

  € 3,25
 • Quickview

  Posterstrips Wit 93cm

  Diverse afmetingen

  € 3,75
 • Quickview

  Posterstrips Wit 40cm

  Diverse afmetingen

  € 2,75
 • Quickview

  Posterstrips Wit 50cm

  Diverse afmetingen

  € 2,95
 • Quickview

  Posterstrips Wit 80cm

  Diverse afmetingen

  € 3,50

1 - 11 van 11

Witte posterstrips

Ophangsystemen voor je posters die mensen vaak online kopen in de webwinkel zijn witte posterstrips of plakkers voor posters van Sticky Power Tabs. Ophangsystemen in de vorm van witte posterstrips zijn een ideaal middel als je je posters onbeschadigd wilt ophangen. Het is een gemakkelijk systeem dat bijdraagt aan een waardevolle uitstraling van je poster.

Witte posterstrips zijn belangrijk. Je wilt je aangeschafte poster uiteraard net en recht ophangen. Wat zijn de beste ophangsystemen voor je posters? Bij Posters.nl is het advies om voor een kleine meerprijs witte posterstrips bij je bestelling te plaatsen.

Ophangsystemen als witte posterstrips ideaal om posters netjes op te hangen

Witte posterstrips ontdek je in de webshop in de lengtes 40, 62, 70, 80, 93 en 100 centimeter. Dit zijn ook de standaard maten van de posters. Ook kun je kiezen om wat langere witte posterstrips te nemen voor een beetje marge aan de onder- en bovenkant van je poster.

Een ophangsysteem zoals een posterstrip is eenvoudig in gebruik. Het is een kwestie van de onder- en bovenzijde van de poster in de strips te schuiven en je bent klaar. Mocht het voorkomen dat jouw poster een uitzonderlijk formaat heeft, dan nog zijn de ophangsystemen handig. De posterstrips kunnen ingekort worden.

Witte posterstrips zijn vanaf €2,95 te koop bij deze online winkel voor posters. Witte posterstrips komen vanzelfsprekend in een duo-verpakking. De twee strips zorgen ervoor dat je posters recht hangen en niet krullen.

Bestel snel je witte posterstrips bij Posters.nl

Wil je een onzichtbare methode om je posters op te hangen dan vind je ook de posterplakkers van Sticky Power Tabs terug. Een kauwgomachtig materiaal waarmee je een poster stevig aan de muur bevestigt. Deze transparante klevertjes kunnen tot wel negen kilo aan gewicht omhoog houden en zijn een zeer populair artikel. Qua ophangsystemen zijn er tot slot ook nog clickrails om je poster aan op te hangen.

De verschillende methodes die bestaan om op een goede manier je poster te bevestigen hebben allemaal ten opzichte van elkaar zo hun voordelen. Kies de manier die jij het prettigst of het mooist vindt. Welke je ook kiest, je weet dat je in de webwinkel altijd weinig betaalt voor een goede kwaliteit, ook als het gaat om de ophangsystemen.

Witte posterstrips behoren tot de meest verkochte ophangsystemen bij deze webwinkel voor al je posters en accessoires, maar zijn ook verkrijgbaar als zwart en transparant. Je koopt ze snel en eenvoudig bij Posters.nl!